Historien om Kennel Truly Yours

Interessen for Amerikansk Cocker startede allerede sidst i 60érne, da mine forældre købte deres første hvalp af racen. Det var hos en af de første opdrættere i Danmark: Jytte Bjørn, Kennel Saxdalen.
Mine forældre havde allerede opdræt af Engelske Cockerspaniels - min far aktiv hundedommer og min mor som hundefrisør, altså en rigtig hundefamilie!!!

Jeg har altid været meget selvstændig og ville helt fra lille have "mit eget" og jeg havde faktisk bestemt mig til at spare op til en Newfoundlænder, men da min mor opdagede det, fik jeg i stedet forærende den lille Amerikanske Cocker-hvalp, for vi skulle ikke have store hunde.....
SAXDALENS TRULY YOURS, "LADY" blev så min første Amerikaner og det blev til flere i løbet af min barndom, hvor jeg allerede var aktiv udstiller. Som 18 årig fik jeg tildelt mit eget kennelmærke, som til ære for min første hund, kom til at hedde TRULY YOURS - registreret i DKK / FCI 1981.

1 1983 flyttede jeg til Spanien og tog mine 2 Amerikanere med, WE-SEDSO TRACY, en sort tæve OG BONNETS AMERICAN APERITIF, Buff tæve som jeg havde importeret fra Sverige. De var på det tidspunkt ikke helt unge og faktisk allerede trukket tilbage fra udstillingsverdenen, men jeg fik alligevel blod på tanden og ville prøve lykken i mit nye land, hvor der på det tidspunkt kun var ganske få eksemplarer i hele landet og ingen overhovedet i Sydspanien hvor jeg boede. Og hvilken bedre start end at vinde BEST IN SHOW med WE-SEDSO TRACY på min første udstilling og så kørte løbet......... Jeg nåede at opnå 16 certifikater på Tracy uden at hun dog blev Spansk Champion, da der kræves at man vinder på specielle udstillinger og så langt nåede vi aldrig, hun var jo allerede 8 år gammel. APERITIF blev min første spanske champion.I 1986 kontaktede jeg kennel WE-SEDSO i Danmark, da jeg fik lyst til at få en Parti-clolor og køber en dejlig sort/hvid tæve, WE-SEDSO LITTLE SASCHA, som senere bliver starten på mit brog
ede opdræt i Spanien, og mor til mine to første champions af eget opdræt, TRULY YOURS MELODY OF SPAIN og TRULY YOURS DON´T WORRY BE HAPPY, to rød/hvide søskende.
SASCHA selv blev ingen stjerne, men jeg fik hurtigt en dejlig rød/hvid tæve hjem, som blev starten på udstillingskarriere WE-SEDSO THE ONE´N ONLY "FELINE". Hun vandt Spaniernes hjerter og med 17 BEST IN SHOWS fra hvalp og juniorklasse, samt
certifikat i Danmark på Europa-Spanieludstillingen i 1988, hvor der dengang blev udstillet over 130 af racen, blev en af hendes største sejre.

"FELINE" blev senere en meget vigtig tæve i mit avlsprogram, og hun har produceret champions i alle sine kuld.


Feline & Freddy

Fra Kennel DAN-AM fik jeg en dejlig sort han ned på godt 2 år, "DAN-AM CANADIAN FRECKLES" som blev 90´ernes store hit syd for alperne (og så måtte vi jo også lige hjem og vise flaget). Han blev spansk, portugisisk, dansk ig international champion, vandt utallige gruppesejre og BEST IN SHOW og blev kåret som årets hund i gruppe 8."FREDDY" har præget udviklingen af racen sydpå og tit er der opstået misforståelser for lige pludselig eksisterede der ved gud mange Freddy´s rundt omkring da spanierne jo kalder deres børn, så alle Freddy´s sønner hed også Freddy osv. men som jeg sagde "originalen" er min..

"FREDDY" boede hos mine forældre de sidste 6 år, og blev holdt i fuld pels til det sidste og blev ofte vist i Veteranklasse af min mor. Han døde i 1999 - 13 år gammel.

I kombinatione med "FELINE" kom der 3 søskende som alle vandt utroligt meget TRULY YOURS FREDDY´S FIRST MENAGE, TRULY YOURS COPYRIGHT og TRULY YOURS TREE,TWO, ONE ´N ONLY. I kombination med min nye tæve jeg fik fra DAN-AM som blev "FREDDY´S" afløser i udstillingsringen, DAN-AM YIP-YIP, en super "SHOWY" tæve som gik ind i øjet på de fleste pga af hendes utrolige udstråling, flotte farver meget open market (meget hvid) og med flotte aftegninger. Hun blev hurtigt Spansk, Portugisisk og international champio med utallige gruppesejre og Bis-sejre undervejs i karrieren.

Mest populære fra denne kombination er søskendeparret TRULY YOURS SPECIAL BLEND og TRULY YOURS TOP GUN. Først nævnte en rød/hvid tæve, var den anden spansk opdrættede tæve i at opnå BIS på den årlige udstilling i Spanien. ellers havde det altid været importer. Nogle år tidligere havde en Buff tæve vundet ejet af CESAR MOSQUERA, TRULY YOURS NEW SURPRISE. TOP-GUN har været min stjerne i mange år, og er først blevet "pensioneret" far udstillinger i år 2000, efter at have opnået i 1999 sine sidste to titler at blive dansk og international champion, efter at have været i USA hvor han lige så blev USA champion. ført frem af JEFF RIGHT til sidste points og han var allerede spansk og portugisisk champion inden afrejsen.

Specielt var det en stor drøm at prøve at konkurrere med sit eget opdræt i racens hjemland, det var bestemt ikke nemt, men jeg fik min drøm igennem.

For at nævne een af Top-Guns mange champions, har jeg TRULY YOURS BELIEVE IN MAGIC i kombination med DAN-AM-DEE-DEE. Hun er spansk, Portugisisk og international champion og er nu udstationeret i Frankrig hos LAURENT PICHARD. Hun har i Spanien vundet utallige gruppesejre, og MIA EJERSTAD vandt det sidste CACIB på en udstilling i Italien.

"MAGIC" vil blive udstillet resten af året, hvorefter hun skal have sit første kuld hvalpe i en alder af 4 år

Samtidig med denne positive udvikling med de brogede, startede jeg op igen med ensfarvede, som jo egentlig var hvad jeg havde startet op med. Jeg fik en ny Buff tæve parret hos Kennel BIRKELY, som har importeret nogle fantastiske avlshanner gennem tiden. Fra dette kuld med USACH. JUNIPER´S JUST A LEGACYfik jeg de tre meget vindende søskende, BIS vinderen TRULY YOURS NEW-SURPRISE, spansk ch. og unghunde verdensvinder , TRULY YOURS HEARTBREAKER som blev unghunde verdensvinder i Valencia 1992 samt spansk champion samt min egen røde multiple champion TRULY YOURS SPECIAL-RESERVE, som nu er stammen i min nuværende linie. SPECIAL RESERVE blev spansk, portugisisk, dansk og international champion, Gruppe og Bis-vinder reserve , unghunde verdensvinder samt vinderpå verdensudstillingen i Argentina. Hun var årets spaniel i Spanien, hun blev senere parret med USACH. COLEMAN´S MAGNIFICAT, også importeret af Kennel BIRKELY, og fik min i dag bedste avlstæve CH. TRULY YOURS SPECIAL SURPRISE.

Af vigtige importer kan nævnes at jeg overtog meget af Gunni Schlimanns avlsmateriale da hun holdt GUNNI SCHLIMANNS avlsmateriale da hun holdt op efter mange års opdræt, KENNEL DAN-AM. bl.a. hendes importer fra USA , GLENMURRAY´S JUST FOOLING og FRANDEE´S KOOL IT. Hanner som begge har haft en positiv indflydelse i mit avlsarbejde såvel som GUNNIS avlstæver DAN-AM DEE-DEE og DAN-AM BLACKEYED SUSAN.

Dette bevirker ligeledes en opstart på et nyt venskab med Lois Wilson fra Glenmurray kennelen i USA, først kom en dejlig black/tan tæve GLENMURRAY´S MALAGUEÑA og USACH. GLENMURRA´S TIME WILL TELL

I 1997 leaser jeg GLENMURRAY´S DUSTY MILLER, som har passet utroligt godt til mine avlstæver og frugten kan i dag nydes - se har passet utroligt godt til mine avlstæver og frugten kan i dag nydes, se "WORLDNEWS" med billeder af "REGENCY", "SILVER-ROSE" og "NEVER-SAY-GOODBYE".Desuden har jeg til avlstjeneste GLENMURRAYS DOUBLE KOOL og GLENMURRAYS DRESS BLUES, som skulle passe til næste gren på stammen.

Truly Yours har gennem årene eksporteret Amerikanske Cockere til Danmark, Finland, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien, Portugal, Spanien, Gibraltar, Venezuela, Mexico og USA


CHARLOTTE HANSEN

<<<